top of page

Quin temps farà durant la Festa Major de Sants 2017?


A pocs dies perquè es doni el tret de sortida de la Festa Major de Sants, són molts els veïns i veïnes i, sobretot, membres de les comissions de festes que es pregunten quin temps farà durant la setmana de major activitat al barri de Sants. És important tenir en compte que la fiabilitat d'una previsió meteorològica de tres a set dies és indicativa i a més de 10 dies és baixa.

Ara com ara, a 12 d'agost, els models meteorològics pronostiquen que la Festa Major de Sants d'enguany serà poc càlida, a diferència d’altres anys. Si aquests s'acaben confirmant, els termòmetres es quedarien per sota de la mitjana climàtica per aquesta època de l'any, sobretot durant la primera meitat de la festa major, entre el dissabte 19 i el dimarts 22 d'agost. A partir de dimecres i fins a finals de setmana, coincidint amb el piromusical, les temperatures es normalitzarien i l'ambient tornaria a ser càlid, però res a veure amb la calor sufocant i tòrrida viscuda setmanes enrere.

La pluja i el vent són els principals enemics de les festes del barri. Doncs bé, a hores d'ara el risc de pluja i de fortes ventades és força baix durant la setmana de festa major, per bé que hem de ser conscients que la segona quinzena d'agost acostuma a ser "moguda" a casa nostra i, per això, haurem d'acabar de perfilar el pronòstic durant els pròxims dies.

El muntatge dels carrers amb calor moderada i risc de ruixats

El temps que farà els dies previs a la festa major són molt important per totes les comissions de festes, ja que és quan s'encarregaren de guarnir els seus carrers. A partir d'aquest cap de setmana i inicis de la que ve, el mercuri s'enfilarà de nou, i la calor tornarà a ser moderada entre dimarts i divendres de la setmana vinent. Cal estar pendents de l'arribada de dos fronts. Un entre dimarts i dimecres i l'altre divendres vinent. Tots dos podrien deixar algun ruixat dispers als nostres barris.

Segueix tota la informació meteorològica de la Festa Major de Sants a través de Sants 3 Ràdio al 103.2 FM, cada dia, al programa “La Festa per la ràdio”. També us anirem actualitzant les dades a les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter.


Publicacions recents
Paraules clau
 
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page