top of page

Temps força estable durant la Festa Major de Sants

A tres dies de l'inici de la Festa Major de Sants 2017, es comença a perfilar el pronòstic del temps per la setmana vinent. El sol serà el principal protagonista de tota la setmana, per bé que hi ha alguns matisos, sobretot durant els primers i últims dies de la festa major.

Aquest primer cap de setmana, coincidint amb el pregó i l'entrega de premis de la Federació de la Festa Major de Sants, no caldrà patir per la pluja a casa nostra. Divendres a la nit, però, podria caure alguna gotellada fruit d'un front fred que ens arribarà. El que cal destacar, tant de dissabte com de diumenge, doncs, és la baixada de la temperatura, sobretot al migdia, i l'augment de la nuvolositat de tipus alt i mitjà.

La setmana vinent l'encetarem amb més estones de sol i amb un augment progressiu de la temperatura durant les hores centrals del dia. La xafogor tornarà a ser clara protagonista, tant de dia com de nit. Entre dijous i divendres es tornaran a superar els 30 ºC de temperatura màxima.

Cal estar pendents de la previsió del temps del segon cap de setmana: Un nou front fred podria visitar-nos la nit de dissabte a diumenge, amb la possibilitat d'algunes pluges durant el diumenge i d'un ambient menys càlid.

Segueix tota la informació meteorològica de la Festa Major de Sants a través de Sants 3 Ràdio al 103.2 FM, cada dia, al programa “La Festa per la ràdio”. També us anirem actualitzant les dades a les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter.


Publicacions recents
Paraules clau
 
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page