top of page

Després 17 dies, torna a ploure!


Precipitació acumulada fins divendres a la nit (Euro4)

La tardor i més concretament el mes d'octubre acostuma a ser el més plujós de tot l'any climàtic. Enguany, tot fa pensar que no serà així i quedarem lluny dels 93 litres per metre quadrat que haurien de caure. De moment, aquest mes només s'han recollit 9,6 litres, registrats el passat 1 d'octubre. Des de llavors i, per tant, des de fa 17 dies que no cau ni una gota.

Aquest dimecres, l'arribada d'un front fred per l'oest trencarà aquesta tònica. Tindrem pluges que escombraran tot el país a partir de la tarda. Als nostres barris i a Barcelona arribaran al vespre i a la nit. No obstant això, durant el dia podran descarregar alguns ruixats dispersos. El cel es mantindrà gris i l'ambient serà fresc. No se superaran els 22 ºC al migdia.

Dijous es mantindrà el cel tapat i encara amb risc d'algun ruixat. La temperatura serà de plena tardor, i al migdia amb prou feines superarem els 20 ºC. Jaqueta imprescindible. Tot i la recuperació del mercuri entre divendres i dissabte al migdia, aquests tornaran a baixar dissabte a la nit amb l'arribada d'un altre front que podria deixar algun xàfec dispers.


Publicacions recents
Paraules clau
 
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page